Ceturtdiena, 25.04.2024, 03:51
Sveicināti Viesis | RSS
Galvenie | | Reģistrācija | Ieeja
Vietnes izvēlne
Sadaļas kategorijas
Aktualitātes [5]
Kalendārs
Ierakstu arhīvs
Vietnes draugi
Meklēšana
Kalendārs
«  Decembris 2013  »
PrOTCPkSSv
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
...
Galvenie » 2013 » Decembris » 15 » Interaktīvo līdzekļu izmantošana pirmsskolā
00:16
Interaktīvo līdzekļu izmantošana pirmsskolā






Š.g. 27.novembrī Daugavpils pilsētas 9.speciālajā pirmsskolas izglītības iestādē notika seminārs Daugavpils speciālo iestāžu pedagogiem „Interaktīvo līdzekļu izmantošana pedagoģiskajā korekcijas procesā pirmsskolā”.
Pieredzes apmaiņas pasākuma gaitā pedagogi demonstrēja izstrādātos interaktīvos līdzekļus visām vecuma grupām ar integrētu mācību materiāla apguves pieeju. Interaktīvie līdzekļi ir mūsdienīgs pedagoģiskās korekcijas darba organizācijas nodrošinājums, kas palīdz vispusīgi attīstīt bērnu, iesaistīt izzinošās aktivitātēs un darbībās, kas motivē bērnus aizraujoši un interesanti apgūt mācību saturu.
Metodiskās apvienības pasākuma mērķis bija dalīties interaktīvo līdzekļu izmantošanas pieredzē, atklātajās nodarbībās to radoši demonstrēja sagatavošanas grupa „Bitīte’(pirmsskolas izglītības skolotāja M.Čaplinska, S.Šņepste), grupas „Varavīksnē” pedagogi I.Seļska un V.Dmitrijeva ar interaktīvo līdzekļu palīdzību organizēja aizraujošu ceļojumu ūdens pasaulē, grupas „Pasaciņa” pirmsskolas izglītības skolotāja E.Nihnidoviča un speciālo vājredzīgo un neredzīgo pirmsskolas izglītības skolotāja I.Grigorjeva izstrādāja interaktīvo līdzekli, kas palīdz bērniem iepazīt un izprast Latvijas dabas resursus. I.Puķe un G.Romanceviča demonstrēja, kā speciālajās nodarbībās interaktīvie līdzekļi sniedz atbalstu korekcijas procesam. Izmantojot visus esošos iestādes resursus, vadītājas vietniece J.Jankovska kopā ar pirmsskolas izglītības skolotāju S.Šņepsti novadīja meistarklasi „Interaktīvā tāfele pirmskolā”, demonstrējot mūsdienīga aprīkojuma izmantošanas iespējas speciālās pirmsskolas izglītības programmas īstenošanā.
Pieredzes apmaiņas materiāli ir izstrādāti realizētajā ESF starptautiskā skolu daudzpusējās partnerības Comenius projekta „From tiny acorns gigant oak trees grow” ietvaros un ir pieejami Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes un Daugavpils pilsētas 9.speciālās pirmsskolas izglītības iestādes mājas lapā www.9specpii.ucoz.lv

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas 
9.speciālās pirmsskolas izglītības iestādes
vadītājas vietniece
Jekaterina Jankovska




Kategorija: Aktualitātes | Skatījumu skaits: 1295 | Pievienoja: Administrators | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
1 ibjZEmshn  
0
<a href=http://tadalafi.sbs>generic cialis no prescription</a> Epub 2008 Nov 12

Vārds *:
Email *:
Kods *:
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCozCopyright MyCorp © 2024